Utskriftsvennlig versjon Rabattkoder for nettbutikk

Rabattkoder for nettbutikk

En Esite App - installeres fra Esite App center.
Make lists of discount codes for your shoppers and webshop marketing. Easily track used and unused codes.

Benyttes for å lage gavekort og rabattkoder. Disse kan være rene verdikuponger som kan benyttes i butikken (trekkes fra i kassen) eller tilknyttet produkter. Ved tilknytning til produkt vil man kun få rabatt dersom man handler dette produktet. Produktet vil også automatisk legges i handlekurven når man oppgir rabattkoden.

Hver kode kan kun benyttes en gang. Liste over koder kan importeres fra f.eks. Excel eller lignende program (les mer om dataimport her).

Det er mulig å lage flere rabattlister med forskjellig rabattekst som vises i handlekurven. F.eks. kan du kjøre kampanjer med "Januar salg" osv. som tekst og "Gavekort" fra seperate lister. Koder kan enkelt deaktiveres og slettes fra adminsidene.

Se bilder under, klikk for større versjon.
Image for Rabattkoder for nettbutikkImage for Rabattkoder for nettbutikk

Mer informasjon:

Oppsett av rabattkoder i nettbutikk

Oppsett av rabattkoder i nettbutikk
Guiden viser deg hvordan du setter opp rabattløsningen i din E-Site løsning.
Les forklaring

Oppsett for å godta gratis ordre i nettbutikk

Oppsett for å godta gratis ordre i nettbutikk
Følgende oppsett må gjøres for at din nettbutikk skal kunne godta ordre som får en totalsum på 0 eller mindre.