Utskriftsvennlig versjon Fullscreen background slideshow - Maximage2

Fullscreen background slideshow - Maximage2

En Esite App - installeres fra Esite App center.
MaxImage 2.0 – jQuery Cycle plugin as Fullscreen Background Slideshow

En fint slideshow som kan vise bilder i bakgrunnen av siden din. Bildene blir skalert opp og dekker hele bakgrunnensoverflaten som vist i bildet under.

OBS! Skalerer ikke bildene som brukes, disse må derfor skaleres og optimaliser manuelt.

Se bilder under, klikk for større versjon.
Image for Fullscreen background slideshow - Maximage2Image for Fullscreen background slideshow - Maximage2