Oppsett og installasjon av fontrendring funksjonen

1. Installer fra E-Site Apps

Åpne E-Site Apps og velg installer flere apps. Søk etter "font" og velg Font bildegjengivelse Extension.

Image for 1. Installer fra E-Site AppsImage for 1. Installer fra E-Site Apps

2. Legg inn mapper for font rendring profiler

2. Legg inn mapper for font rendring profiler

3. Legg inn en font profil

3. Legg inn en font profil

4. Aktiver font profilene dine under innhold

Disse innstillingene finner du også på mapper. Her kan du konfigurere hvilke font profiler du ønsker aktivert på forskjellige områder i sidene dine.

4. Aktiver font profilene dine under innhold

5. Åpne sidene dine

Dersom du fulgte dette eksempler med å benytte H1 som tagnavn vil nå overskrifter på artikler bli rendret.