Utskriftsvennlig versjon Task Processing Module

Task Processing Module

En Esite App - installeres fra Esite App center.
Core Processing module for executing process tasks
  • Denne modulen (Oppgaveløsningen) plukker opp objekter i en mappe og utfører sin handling på disse. Når handlingen er utført flytter den objektene til en annen mappe.
  • F.eks. når et skjema fylles ut på nettsiden eller et objekt godkjennes kan mail og andre automatiske handlinger settes opp i løsningen.

Mer informasjon:

Slik setter du ekstra e-postvarsel for godkjente innsendelser

Slik setter du ekstra e-postvarsel for godkjente innsendelser
For ekstra varsling ved godkjenning av objekter kan dette konfigureres med en "Send mail task".