Legge inn dataimport modul

Slik installerer du dataimport funksjonene i din esite løsning.

1. Logg inn med utviklertilgang

Logg inn i adminsidene med en bruker som har utviklertilgang. Ta kontakt med din forhandler dersom du trenger bistand med dette.

2. Klikk på applikasjonsnoden, bla frem og legg til dataimportmodulen

Applikasjonsnoden er den øverstenoden i menystrukturen til venstre, alternativt klikk på en system sone. Mappen vises i området til høyre. Deretter klikk på ny knappen merket med ringen rett til høyre, velg utvikling og dataimportmodul.

2. Klikk på applikasjonsnoden, bla frem og legg til dataimportmodulen

3. Fyll inn navn og klikk lagre

Navnet er påkrevet men kan være hva som helst. Kanskje ønsker du å tydeliggjøre med navnet hva slags importjobber som ligger i denne mappen.

3. Fyll inn navn og klikk lagre

4. Modulen for dataimport er lagt inn

Du kan nå åpne denne og legge definere importjobber.