Oppsett av DIBS betalingsløsning i esite

Slik konfigurerer du din DIBS konto i esite nettbutikken.

Installer DIBS betalingsløsning fra Esite App Center

Dette krever utviklertilgang til dine adminsider, kontakt din forhandler for hjelp med dette.

Konfigurer DIBS betaling

Åpne systemområde i nettstedet ditt og klikk ny, velg DIBS betaling under "Ekstern tilbyder".

Du må oppgi følgende:

• Navn - Valgfritt navn for betalingsalternativet
  • Handelsid (merchant id) - Dette er et tall som du får oppgitt fra DIBS
  • Fraktalternativer - Valgfritt, velg her aktuelle fraktalternativer for DIBS som betalingsvalg
  • k1 og k2 - Sikkerhetsnøkler, du får disse ved å logge inn i DIBS adminsider
  • Språk - Oppgi ønsket språk for betalingssidene dine her. EN = Engelsk, NO = Norsk
  • Fargeprofil - Velg ønsket fargeprofil hos DIBS

La autorisert Callback IP stå tom. Med krypteringsnøklene som DIBS leverer skal sikkerheten være godt ivaretatt. Dersom du likevel vil ha en ytterligere sikkerhet er det mulig å stenge callback kall fra DIBS på IP adresser. Du må da ta kontakt med DIBS for å få liste over deres IP aktuelle adresser for dette, denne må også fortløpende oppdateres.

Aktiver betalingsløsning i nettbutikk