Oppsett av klarna i bestillingsskjema

Bestillingsskjemaet for nettbutikken må tilpasses som beskrevet for implementere betaling fra Klarna.

Om implementering av Klarna betaling

Dette er en oppgave som utføres av Esite partnere. Ta kontakt med din partner for bistand med dette.

Lag et nytt skjema i Esite Appsenter

• Arv fra "Shop order"
  • Utvid "Customer_info_page"
  • Legg til "Klarna_option" ved å bruke "New" og "Extend existing" menyvalgene.

Lag et nytt skjema i Esite Appsenter

Legg inn følgende DynamicListValues kode

Legg inn følgende kode på "Klarna_option" feltet på "DynamicListValues" attributtet:

Return Klarna_provider.GetOptionList(me)

Plasser feltet i skjemaet og legg til andre felter etter eget ønske.

Legg inn følgende DynamicListValues kode

Velg bestillingsskjemaet i handlekurvinnstillingene

Velg bestillingsskjemaet i handlekurvinnstillingene

Klarnaopsjonen vises i handlekurven

• Valg av betalingsløsning må enten flyttes inn i ordreskjemaet eller trinnet må flyttes før kundeinformasjonsskjemaet

Klarnaopsjonen vises i handlekurven

Bildet viser at skjemaet nå også inneholder valg for Klarna.

Skjule Klarnaopsjonfeltet når annen betalingsløsning er valgt

Dersom du ønsker å skjule feltet for å velge betalingsvalgene fra Klarna når annen betalingsløsning er valgt kan du benytte følgende kode i VisibleCriteria attributtet på "Klarna_option" feltet:

Return Klarna_provider.Cast(PaymentProvider_Provider) IsNot Nothing

Se eksempel i bildet under:

Skjule Klarnaopsjonfeltet når annen betalingsløsning er valgt