Relaterte produkter

Med relaterte produkter funksjonen kan du velge ut og vise en liste over andre produkter når kunder er inne og ser på et produkt. Bruk av denne funksjonen krever også oppsett i designmalen(e) dine.

Legge til relaterte produkter på et produkt

1. Åpne egenskaper på produktet du ønsker å legge til relaterte produkter på. Klikk så på fanen for "Produktdetaljer" og deretter på "Relaterte produkter".

Klikk legg til (relaterte produkter)

2. Klikk på "Legg til" knappen for å legge til et relatert produkt. Søkefeltet som vist i bildet under vil vises:

Søk relaterte produkter

Oppgi søketekst for å finne produkte du vil lenke til her. Klikk så på søk. Søkeresultatet vil vises i listen under.

Velg produkter fra liste relaterte produkter

3. Kryss av for de produktene du ønsker å lenke til og klikk OK. Gjenta fra punkt 2 dersom du ønsker å utføre flere søk og legge til flere produkter.

Oppsett i designmal

For at relaterte produkter skal vises i sidene dine må du legge inn "Relaterte produkter" designelementet i designmalen som benyttes på produktsidene dine.

1. Opprett designelementet under "Design & innstillinger" \ "Designelementer". Du finner denne under "Funksjoner for innhold" og deretter "Lister". som vist i bildet under. Gi den et navn og lagre. (Bruk standard innstillingene for de andre feltene).

Legg inn liste over relaterte objekter designelement

2. Åpne CSS Layout designeren, legg til en DIV på ønsket sted i layoutet og koble til "Relaterte produkter" designelementet. For å gjøre dette bruker du "Tilkoble element" knappen i layout designeren.

Tilkoble element

Relatert informasjon