Oppsett og installasjon av Remote Order manager i Esite

Slik installerer og konfigurerer du Order Manager i Esite.

Installer følgende Esite Apps

OBS! Dette krever utviklertilgang, ta kontakt med din forhandler for bistand med dette.

Åpne Esite App center og installer følgende Esite Apps:

• Hash Template designer
  • Esite Order Management

Lag plukkliste artikkel

• Lag under skjult innhold en ny artikkel
  • Kall den gjerne "Plukkliste" både som overskrift og webadresse
  • La artikkelen ellers være tom

Lag plukkliste artikkel

Opprett hash template for visning av artikkelen

• Sett opp hash template med innstillinger som vist i bildet
    • Valgfritt navn
    • Type: Article
    • Visningsmodus: display
    • Use source editor: avkrysset
    • Apply for: "Objects located in"
    • Velg "Plukkliste"-artikkelen spesifikt
  • Benytt følgende mal og lim inn i "Malkilde" feltet og juster til plukklisten etter behov:

Opprett hash template for visning av artikkelen

Opprett egen designmal for plukkliste

• Lag egen designmal
    • Lag designobjekt
    • Lag css layout
    • Tilkoble displayområde
  • Lag eget stilark
  • Tilordne desginmalen til plukklisteartikkelen du lagde i punkt 1

Med egen designmal kan du tilpasse utseende av plukklisten slik du ønsker selv.

Betalingsløsning må settes opp

Dersom du bare ønsker oppkrav e.l. så benytt "Faktura-provider" alternativet.

Det er viktig å konfigurere denne til å sette status på ordre til betalt for at de skal dukke opp i Esite Order Manager.