Utskriftsvennlig versjon

Slik bruker du angrefunksjonen

I esite trenger du ikke bekymre deg når du redigerer ditt nettsted. Med angrefunksjonen kan du alltid gå tilbake på endringer du har gjort i siden senere.

Endringer du gjør lagres

De siste endringer en bruker gjør i Esite lagres. Hvor mange handlinger som lagres kommer an på oppsettet ditt, dette er avhengig av hvilken Esite pakke du har. Dette kan også utvides, ta kontakt med din forhandler for informasjon om dette.

Angreknappen

Denne er alltid lett tilgjengelig øverst til høyre som vist i skjermbildet under.

Angreknappen

Klikk på denne for å vise listen over dine siste handlinger du har gjort i dag. Dersom du vil bla tilbake i tid kan du bruke datovelgeren. Hvis du har tilgang, kan du også se hva andre brukere har gjort og angre på disse handlingene.

Angre på en handling

Klikker du på en handling får du opp følgende valg:

Angre på en handling

Velg ”Angre på denne handlingen” dersom du ønsker å gå tilbake på denne ene enkelt handlingen, velg ”Rull tilbake” dersom du ønsker å angre på denne handlingen og alle andre handlinger du har gjort etter dette tidspunktet. Avbryt tar deg tilbake til oversikten over handlinger.

Konflikter med andre endringer ved angring

Dersom du forsøker å gå tilbake på en enkelt handling, kan det være andre handlinger som kommer i konflikt med denne. Et eksempel er om du forsøker å angre på å endre tittelen på en artikkel som du senere har slettet. Det er da ikke nødvendigvis mulig å endre på denne enkelt handlingen. En oversikt over andre handlinger som kan komme i konflikt vises i så fall først:

Konflikter med andre endringer ved angring

Du kan likevel fortsette å forsøke å angre på handlingen men det er ikke sikkert at det går.

Du kan også angre på angreoperasjonen din etterpå dersom det ikke ga ønsket resultat.